Ενεργά συστατικά του προϊόντος

  • Saw palmetto βοηθά στην διατήρηση υγιούς προστάτη.
  • Τσουκνίδα βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού.
  • Τσουκνίδα και saw palmetto έχουν ευεργετική δράση στην υγεία του άντρα.

Τα βασικά συστατικά του Prostenal® PERFECT είναι υψηλής ποιότητος εκχυλίσματα saw palmetto, τσουκνίδας and λυκοπένιου.

Saw palmetto

Saw PalmettoΓιατί το saw palmetto είναι μοναδικό;

Το Saw palmetto συστείνεται για την φροντίδα του προστάτη. Βοηθά στην εξασφάλιση ομαλής ούρησης. Το τυποποιημένο εκχύλισμα saw palmetto (μικρός φοίνικας της Αμερικής) περιέχει κυρίως ελεύθερα και εστεροποιημένα λιπαρά οξέα (e.g. μυριστικό, παλμιτικό, λινολεϊκό, ολεϊκό, λαουρικό οξύ), στερόλες, π.χ. βητα-σιτοστερόλη. Οι ευεργετικές δράσεις του εκχυλίσματος προέρχονται από τα λιπαρά οξέα και τις στερόλες που περιέχει.

Τσουκνίδα

Kopřiva dvojdomáΠοιά είναι τα οφέλη της τσουκνίδας στον αντρικό προστάτη;

Η Τσουκνίδα περιέχει ουσίες που έχουν παρόμοιο μηχανισμό δράσης στους ιστούς του προστάτη με το saw palmetto, συμπληρώνει και υποστηρίζει σημαντικά τις δράσεις του saw palmetto.


Λυκοπένιο

LykopénΤι είναι το λυκοπένιο;

Το ανθρώπινο σώμα είναι τέλειο από πολλές απόψεις, αλλά δεν μπορεί να παράγει κάποιες από τις ουσίες που είναι σημαντικές για την υγεία μας, και έτσι πρέπει να του τις προμηθεύουμε με την διατροφή μας. Τέτοιες ουσίες είναι τα καροτενοειδή, και ειδικά το λυκοπένιο. Η διαθέσιμη βιβλιογραφία αναγνωρίζει το λυκοπένιο ως ουσία που υπάρχει φυσικά στις ντομάτες. Είναι στην πραγματικότητα μια χρωστική και δίνει στις ντομάτες το πλούσιο κόκκινο χρώμα τους.

Αν κάποιος ήθελε να πάρει 6 mg λυκοπένιου ημερησίως, θα έπρεπε να καταναλώνει μέχρι και 12 ντομάτες μεσσαίου μεγέθους. Και είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει. Το Prostenal® PERFECT προσφέρει μια πολύ πιο έξυπνη λύση με το ίδιο αποτέλεσμα.

|
Το τρέχον τηλεοπτικό σποτ
για το Prostenal


Το τρέχον τηλεοπτικό σποτ για το Prostenal
PERFECT COMPLEX GMP

© 2021 Walmark

Walmark